Go to Top

About

Eigen praktijk
Mijn naam is Monique Kransen en ik ben sinds 2004 werkzaam in de pedicurebranche.  Mijn praktijkruimte bevindt zich op de 1e etage en is goed bereikbaar via het gebruik van de trap of personenlift.  Het voetenvak oefen ik met plezier uit. Vooral de omgang met mensen en het verhelpen van voetproblemen brengt mij veel voldoening.
Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij de Brancheorganisatie ProVoet.  Alle ProVoet-leden zijn verplicht om op basis van een door de branche erkend vakdiploma hun beroep uit te oefenen.

Altijd up-to-date
Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom blijf ik graag via vakliteratuur en vakbladen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het voetverzorgingsgebied. Regelmatig bezoek ik beurzen en congressen, ik doe workshops en bijscholingen om volledig up-to-date te blijven, zodat ik u de behandeling kan geven waar u recht op heeft.